YHTYE

Hemmacoustic Trio on nappivalinta, kun haluatte massasta erottuvan esiintyjän, jonka musiikkia on ilo myös vain kuunnella. Sovimme hyvin myös pienempiin tilaisuuksiin esiintyjäksi. Soitamme akustista, kotoisaa musiikkia pelimannihengessä. Yhtyeen muodostavat Elina Arlin (laulu, kitara), Henri Mäntylä (piano) ja Mikko Arlin (lyömäsoittimet).

Elina Arlin (www.elinaarlin.blog) on valovoimainen ja taitava laulaja. Hemmacoustic Triossa hän soittaa myös kitaraa. Elina esiintyy aktiivisesti eri kokoonpanojen solistina, trubaduurina kitaran kanssa ja taustalaulajana sekä opettaa pop-&jazzlaulua Sibelius-Akatemiassa. Nuori laulaja on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja opiskellut rytmistä laulua The Royal Academy Of Music Århusissa.

Henri Mäntylä (https://henrimantyla.fi/) on yksi Suomen kysytyimmistä pianisteista. Henri on esiintynyt mm. Nina Myan, Johanna Förstin sekä Aura Flown kanssa. Henri on valmistunut jazzmusiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja lisäksi opettaa instrumenttiaan Espoon musiikkiopistossa Ebelissä.

Mikko Arlin on monipuolinen rumpali ja lyömäsoittaja. Mikko on esiintynyt mm. Aili Ikosen, Sami Saaren ja William Suvanteen yhtyeiden kanssa. Mikko on valmistunut jazzmusiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja opiskellut Kungliga Musikhögskolanissa Tukholmassa. Aktiivisen keikkailun lisäksi hän opettaa rumpujensoittoa Musiikkiopisto Avoniassa.

Hemmacoustic Trio 2020 © All Rights Reserved. Kaikki kuvat Oskari Järvinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: